XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Borani remizirali u Štubiku 1:1

10.06.2012 Dragan Popaz

Borski fudbaleri remizirali su juče, (subota), u 29.kolu Okružne lige Bor na gostovanju ekipi „Branika“ u Štubiku 1:1 (1:1) i na korak su do plasmana u Pomoravsko – Timočku zonu.

Borani su svojim gostovanjem uveličali slavlje u Štubiku, naime juče je „Branik“ proslavio 65 godina postojanja kluba.

Borski „crno-beli“ svoju dobru igru krunisali su vođstvom u 10.minutu susreta pogotkom Saše Jovanovića nakon dobrog šuta Mladenovića i loše intervencije domaćeg čuvara mreže 0:1.

Deset minuta kasnije glavni sudija ove utakmice dosudio je kazneni udarac za „Branik“, a siguran sa „bele“ tačke bio je Pančić 1:1. Iako su gosti do kraja poluvremena napadali rezultat je ostao ne promenjen.

U nastavku igre dominacija Borana se nastavila, ali glavni arbitar Ljubiša Šejnjanović grube startove domaćeg tima nije sankcionisao javnim opomenama. Grubi startovi domaćina bili su opasnost po mlade igrače „crno-belih“ da se povrede. Do kraja utakmice mreže na obe strane su mirovale.

Borani su i nakon ovok predposlednjeg kola ligašgog takmičenja ostali jedina ne poražena ekipa u prvenstvu. Ovo je četvrti remi pulena Rajka Mitića, koji za tri dana u sredu, pred domaćim navijačima igraju poslednju utakmicu u ovoj sezoni.

Fudbal Fudbal Borska okružna liga Branik Bor