XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Fudbaleri Bora izvojevali pobedu u Rudnoj Glavi 0:3

15.05.2012 Dragan Popaz

Fudbaleri Bora pobedom u Rudnoj Glavi u (subotu), nad istoimenim timom 0:3 (0:2) četiri kola pred kraj pvenstva na korak su do plasmana u viši rang takmičenja Pomoravsko- Timočku zonu.

Tim Rajka Mitića nije ima težak zadatak da minulog vikenda obezbedi nova tri prvenstvena boda na gostujućem terenu. Utakmica fer i korektna bez žustrih startova bila je zanimljiva za malobrojne gledaoce na stadionu u Rudnoj Glavi.

Borane je u vođstvo doveo Saša Jovanović u prvom minutu utakmice 0:1. Stamenkovski je rezultat povisio deset minuta kasnije i svom timu obezbedio prednost od 0:2. Tim rezultatom se i otišlo na odmor.

Drugo poluvreme borski „crno-beli“ otvorili su na najbolji način, ali svoju dobru igru nisu uspeli da krunišu pogotkom sve do 75.minuta kada je Mašić zatresao mrežu domaćina i postavio konačan rezultat na ovoj utakmicu 0:3.

Ekipa Bora je ovom pobedom učvrstila svoju lidersku poziciju na tabeli Okružne lige Bor sa 66 bodova, ali i utakmicom više od Brestovca koji je na drugom mestu na tabeli sa 56 osvojenih prvenstvenih bodova.

Lider na tabeli će u subotu, na stadionu u Slatini dočekati ekipu „Ključa“ iz Podvrške u 26.kolu, dok će tim iz Brestovca gostovati Donjoj Beloj Reci ekipi „Nemetala“.

Fudbal Fudbal Borska okružna liga Rudna Glava Bor