XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Kopaonik jesenji prvak Zone "Zapad"

U poslednjem jesenjem koluĀ Zone "Zapad" fudbaleri Kopaonika su dočekali ekipu Juhora iz Obreža. Veću u 12. minutu domaći su imali Å”ansu preko UroÅ”a Kneževića, ali je Å”utirao veoma loÅ”e. Samo dva minuta kasnije posle odličnih dodavanja na centarÅ”ut Ignjatovića gol postiže Nikolić koji Å”alje loptu iza leđa nemoćnog golmana gostiju Maksimovića.

Ā 

U drugom poluvremenu u 52. minutu Vukojević postiže gol i povećao prednost daomaćih na 2:0. Isti igrač je postigao i treći gol na meču u 74. minutu za konačnih Kopaonik - Juhor 3:0. Gosti su doÅ”li sa samo jedanestoricom igrača, a zavrÅ”ili su utakmicu sa dva igrača manje jer su morali van igre zbog povreda.

Kopaonik je nakon prvog dela prvensta zavrÅ”io na prvom mestu Zone "Zapad" sa četri boda viÅ”e od ekipe MeÅ”eva i zasluženo je postao jesenji prvak. Ovom prilikom čestitamo upravi kluba, stručnom Å”tabu i igračima Kopaonika na ostvarenom plasmanu.Ā 

Kopaonik - Juhor 3:0

Brus - Gradski stadion. Sudija: Zlatanović Danijel (Paraćin). Strelci: Vukojeveć u 52. i 74 minutu, Nikolić u 12. minutu.

KOPAONIK: B. Maksimović (Đokić), Burgić(Pavlović), U. Knežević, Bučić, N. Vidojević, Čukuranović, Nikolić, M. Vidojević(Makragić), Vukojević, Ignjatović, Živanović.

JUHOR: I. Maksimović, Stamenković, N. Sibinović, Dinić, M. Sibinović, Jeremić, Krstić, Đorđević, Petrović, PeÅ”ić, Đokić.

Zonske lige Zonske lige Zona "Zapad" Kopaonik Juhor