XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Učvrstili lidersku poziciju
04.10.2020 V. Jankov

Aleksandar Prodanov sa markerom na sebi posigao je prvi gol u sezoni

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta sigurnom igrom stiglisu do nove pobede u karavanu vojvođanskog „severa“. Savladali su Krila Krajine u Bačkoj Palanci rezultatom 3:1 (1:0), a golovesu postigli Dimitrije Ilić u 42, Aleksandar Prodanov u 73. i Bojan Ćulum u 88. minutu. Kako su pratioci Mladost APA i ČSK igrali nerešeno 1:1 u Apatinu, to je prednost u odnosu na njih uvećana na šest bodova.

 

Dimitrije Ilić je povratak na teren posle pauze zbog povrede obeležio pogotkom na dodavanje Dabižljevića, koji je učestvovao sa Bojanom Ćulumom i u akciji za drugi gol "prvenac" u dresu Voše, Aleksandra Prodanova. Konačan rezultat postavio je svojim petim golom u sezoni Bojan Ćulum, posle prodora i dodavanja Stefanova.

Trener Lazar Dabižljević izveo je sledeći sastav Vojvodine u Bačkoj Palanci: Milovanov, N. Ćulum, Bilbija (od 62. Marković), Kudrić,  Preradov, D. Jelić (od 46. Prodanov), Đekić (od 78. Mesaroški), Dabižljević, Ilić (od 62. B. Ćulum), Vranješ (od 46.Stefanov), B. Jelić.

U narednom kolu igraće se komšijski derebi u Bačkom Gradištu. Vojvodina dočekuje Mladost iz Turije, koja ove sezone beleži dobre rezultate i nalazi se u gornjem delu tabele, pa se, pored epiteta „komšijski“, ovaj susret može okarakteisati i kao derbi jubilarnog desetog kola.

Zonske lige Zonske lige Vojvođanska liga "Sever" Krila Krajine Vojvodina (BG)