XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

U Sremskoj Mitrovici Jagodinci odigrali pravu fajtersku utakmicu

24.10.2020 Ašković

Trener GFK Jagodine Zoran Milosavljević - foto: lična arhiva

Jagodinci imaju više razloga da budu zadovoljni nerešenim ishodom u Sremskoj Mitrovici od domaćina koji je osvojio prvi bod kod kuće, ali je očekivao više. Rivali su odigrali pravu takmičarsku utakmicu, punu naboja i na  visokom nivou. Zbog vlažnog i klizavog terena lopta je imala dodatno ubrzanje. Dok su se gosti vraćali put Jagodine, iskoristili smo priliku da porazgovaramo sa trenerom Zoranom Milosavljević.

 

- Odigrali smo pravu fajtersku utakmicu, lepo smo stajali i uradili dobru postavku igre. Greškom našeg golmana i desnog spoljnjeg defanzivca primili smo gol. U poluvremenu sam odlučio da rotiram pojedine igrače, tako da sam Milića pomeri desno, levo Ristića i to je očigledno dalo rezultat. Stvorili smo par šansi i postigli izjednačujući gol preko snalažljivog Petrovića. Videlo se da  sudije mogu da doprinesu i utiču na kvalitet prikazane igre. Doneli su par odluka koje su u velikojm meri remetile ritam utakmice - kaže mladi stručnjak i napominje da je očigledno pogodio sa najboljom jedanaestoricom jer za 90 minuta nije posegao za izmenom.

Milosavljević  je zadovoljan dosadašnjim izdanjem tima od kad je seo na klupu jagodinskog prvoligaša. - Zadovoljan sam, težimo da igramo svaki meč na visokom nivou. Uspeli smo da nađemo balans oko treninga, pripreme utakmice i realizacije ideja na samom terenu - reči su našeg sagovrnika kome u radu pomažu Milan Petrović, Nenad Milovanović i Saša Jevtić.

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Radnički (SM) GFK Jagodina