XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Probili led kod kuće protiv "studenata"

23.09.2019 Ašković

Foto: FK Napredak Medoševac

Pred više od 200 gledalaca odigran je derbi Zone u Medoševcu. Ulog veliki i za jedne i za druge. Vodeći Studentski grad nije došao da se brani i u otvorenoj igri pokušali su da ugroze gol domaćina. - Pravi derbi, tvrda i teška utakmica za oba takmaca. Nema sumnje da je Studentski grad najbolja ekipa sa kojom smo do sada odmerili snage i da će biti glavni pretendent za jesenji naslov. Sa zavidnom disciplinom u igri, tačno se zna ko šta radi, i primljeni gol ih nije pokolebao u nastojanjima da izjedanače rezuzltat. Videli su da nemaju šta da izgube,  krenuli su odlučnije i pokušali dugim lotama da nas ugroze.

 

Na drugoj strani, moji momci su odigrali muški, izgarali na terenu. Izdržali smo pritisak i naš zadnji red je bio na visini zadatka. Kvalitetan protivnik nije nam dozvolio da se razmahnemo i nametnemo našu igru  - prenosi zapažanja sa derbija trener Dejan Petrović. Pogodak u 65. minutu delo je Blagojevića i rezerviste Mitrovića koji je prihvatio centriranu loptu i glavom neodbranjivo sa nekih 11-12 metara poslao u gol.

U Medoševcu se sada lakše diše. Pobedom je probijen led na domaćem terenu i sledeće gostovanje u komšiluku, u Cvetovac odlaze spokojni i sa obavezom da nastave pobednički niz na gostovanjima. Novajlija se nije baš najbolje snašao i sa mladom ekipom pokušaće da rivale iznenade bar na svom bunjištu.

Zonske lige Zonske lige Beogradska zona Napredak Studenski Grad