XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Mladost Brodarca bolja od Mokrolužana

20.10.2019 H.D.Vujanović

Foto: H.D.Vujanović

Krenulo je loÅ”e po Brodarac. Već u 2. minutu centarfor gostiju Jović je prihvatio jednu dubinsku loptu u Å”esnaestercu, obiÅ”ao vratara i poslao je u mrežu. Domaći su brzo doÅ”li sebi i izjednačili već u 11. minutu. Danas agilni Karaklajić je prodro po levoj strani i ubacio prizemnu loptu paralelno sa golom na koju je nespretno reagovao Ateljević zakačivÅ”i je tako da je odsela u golu.

Brodarac nastavlja sa ofanzivom i posle slobodnog udarca u 18. minutu Aleksić se lepo ubacio i Å”utirao glavom kraj same stative. Neka 2 minuta kasnije nakon lepog centarÅ”uta Stajića, Jovan Ilić hvata poluvolej na desetak metara od gola i loptu Å”alje pravo vrataru u naručje. Do kraja poluvremena joÅ” jednom Ilić u 30. i Puzović u 32. minutu su Å”utevima sa distance pokuÅ”ali da postignu pogotke, ali bezuspeÅ”no.
Posed lopte i inicijativa su i u drugom poluvremenu na strani domaćih, a u 53. minutu se Bacanović proÅ”etao kroz odbranu gostiju i savladao vratara poslavÅ”i loptu ispod njega. Već u 62. minutu 3:1, Karaklajić je predriblao 2 odbrambena igrača i kao na tacni poslužio Injca, koji je samo poturio nogu za potvrdu gola.

Karaklajić potom propuÅ”ta dve lepe prilike u 76. i 78. minutu i kako obično biva stiže kazna. Svoj drugi gol na danaÅ”njoj utakmici za goste postiže Jović u 81. minutu, kada ga je lepo petom proigrao ToÅ”ić, a on rezantnim udarcem sa ivice kaznenog prostora loptu poslao u sam ugao.
Do kraja utakmice gosti su bezuspeÅ”no pokuÅ”avali da izjednače, a tačku na pobedu je iz kontranapada mogao staviti Karaklajić u 85. minutu, uÅ”avÅ”i sa krila poslao je oÅ”tar Å”ut, ali vratar Milojević je sačuvao svoju mrežu.

BRODARAC - CRVENA ZVEZDA (MML) 3:2 (1:1)

STADION: FK Brodarac. GLEDALACA 100. GL.SUDIJA: Vasiljević MiloÅ”. POM.SUDIJE: Hrutka Marko i Penčić Milan. STRELCI: Karaklajić 11.min, Bacanović 53.min i Injac 62.min (Brodarac), Jović 2. i 81.min (Crvena Zvezda MML). ŽUTI KARTONI: Stajić, Puzović i Kojić (Brodarac), Jelić (Crvena ZvezdaMML).
BRODARAC: Simić, Janković, Stajić, Aleksić, Nikolić, Puzović (Miladinović), Bacanović, Injac (Vukosavljević), J.Ilić, Karaklajić, Kojić (L.Ilić).
CRVENA ZVEZDA (MML): Milojević, Arsović, Ateljević, N.Gajić, Petković (Vasić), F.Gajić, Kovačević, Maksimović, Jović, Jelić (ToÅ”ić), Vukojević (Vujević).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Brodarac Crvena zvezda