XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

"Dizelka" iz Pančeva jesenji prvak

24.11.2019 B.Stojkovski

Jesenji prvak Železničar (Pančevo)

Na dan klupske slave Stefan Dečanski fudbaleri "dizelke" u poslednjem kolu jesenje trke ostvarili su trinaestu pobedu i pobegli na osam bodova prednosti od drugoplasirane Bačke 1901. Lider na tabeli imao je od prvog minuta incijativu i prilike i posle centaršuta sa desne strane Ivković je glavom savladao golmana Jagodića.Drugi pogodak na meču posle kornera Jovanovića postigao je Đorić. Pet minuta pre odlaska na omor Lazarević je sa nekih dvadeset metara iz slobodnog udarca naterao gostujućeg golmana da po treći put vadi loptu iz mreže.

 

Gosti su posle dosuđenog penala za goste siguran je bio Gajić. Do kraja meča još tri gola u mreži gostiju prvi je posle lepe akcije JKovačevića do Stojanovića kada je iz prve pogodio mrežu. U samoj završnici Jankulov je na cenmtaršut Bašanovića bio na pravom mestu, a dva minuta kasnije solo prodor mladog Stojanova za konačnu uibedljivu pobedu lidera na tabeli.

Po završetku meča i proslave jesenje titule trener Dušan Jevrić je rekao:

- Ostvarili smo veliki uspeh na kraju prvog dela koji smo postavili na početku sezone, a to je prvo mesto. Zadovoljan sam kako su moji igrači igrali tokom proteklih petnaest kola, a posebno u ovom meču kada smo ubedljivo slavili goste iz Novih Banovaca.

Železničar (P) - Omladinac (NB) 6:1 (3:0)

Pančevo. Stadion: SRC Mladost. Gledalaca: 250. Sudija: Dušan Pjevac (Temerin). Strelci: Ivković u 6. Đorić u 19, Lazarević u 39, Stojanović u 75, Jankulov u 87, Stojanov u 89 za Železničar, Gajić u 72 minuti iz penala za Omladinac.

Železničar: Knežević, Jankulov, Đorić, Bašanović,Lazarević, Plavšić, Jovanović, Stojanović (Tanasković), Kovačević, Mandić, Ivković (Stojanov).
Omladinac (NB):Jagodić, Ivetić, Đušić, Mojsilović, Savić, Stevanović, Gajić, Filipović, Labović, Garić, Živković (Miodragović).

 

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Vojvodina Železničar Omladinac