XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Trsteničani sačuvali srpskoligaški status

04.06.2019 Dragan Ivanović

Utakmica na stadionu kraj Morave

Na stadionu kraj Morave posle tri uzastopna poraza fudbaleri Trstenika su uspeli da zabeleže pobedu 2:1 u susretu sa ekipom Dunava iz Prahova i tako sačuvaju srpskoligaški status.

Domaći su od početka krenuli sa napadima i već u prvom minutu mogli su da postignu vođstvo ali je Vukčević posle dodavanja Perčevića šutirao loptu pravo u golmana gostiju Stanimirovića.

 

U 13. minutu Unić prodire prema golu Dunava ubacio je loptu Bučukaroviću a ovaj šutira loptu preko gola. Agilni mladi Unić je u 27. minutu uposlio Ristića koji je tačnim i preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca pogodio mrežu gostiju i to je bilo 1:0 za Trstenik PPT.

U 35. minutu utakmice ponovo na sceni Unić lep centaršut a Vukčević glavom šalje loptu u protivničku mrežu za 2:0.

U nastavku susreta fudbaleri Dunava su se otvorili i krenuli na sve ili ništa, imali su veliku šansu za pogodak u 74. minutu ali je Drulić posle velike gužve pogodio stativu domaćeg gola. Ipak su gosti uspeli da umanje poraz u 79. minutu posle centaršuta Stamenkovića Drulić je savladao golmana trsteničana Marka Kostića.

U narednom 34. kolu Srpske lige Istok trsteničani gostuju kod ekipe Moravac Orion, a za sada su na 12. mestu tabele sa 39 osvojenih bodova. Dodajmo na kraju da je ovaj zanimljiv susret pred 150 gledalaca vodio glavni sudija Jovan Nedeljković iz Leskovca.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Trstenik PPT Dunav