XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Fudbaleri Radničkog doživeli poraz od gostiju iz Prigrevice

25.05.2019 ZR KLIK

Fudbaleri Radničkog u 32. kolu Srpske lige grupa “Vojvodina” na domaćem terenu ugostili su četvrtoplasiranu ekipu Bratstva iz Prigrevice i izgubili minimalnim rezultatom 0:1.

Mogli su domaćini da povedu već u drugom minutu kada je nakon kornera koji je izveo Milivojev lopta došla do Bjelice, a on snažno udario glavom da bi golman gostiju Grbić odličnom intervencijom spasio siguran pogodak. U 39. minutu Savanović pronalazi Milivojeva koji sa 20 metara upućuje šut, ali opet raspoloženi  golman gostiju Grbić sigurno interveniše.

U drugom poluvremenu trener Kandić pojačava napad i ubacuje Radosavljevića i Kovačevića. Vršili su pritisak fudbaleri Radničkog na odbranu Prigrevčana ali bezuspešno. Odlični Šveljo odigrava dupli pas sa Vukovićem i nakon toga kao iz katapulta u 65 .minutu postiže jedini gol na meču, na kraju pretpostaviće se za pobedu Bratstva.

Radnički Zrenjanin: Đurić, Milin, Bjelica, Grbić, Jovanov, Kiš, Milivojev, Savanović, Matić i Runjevac. Zamenici igrača:Bačko, Lisičić, Kovačević, Vukelja, Tatić, Zakić i Grbić.

Bratstvo 1946: Grbić, Ivanović, Resanović, Juhik,Vuković, Perović, Sremčević, Vukić, Šveljo, Stanković i Zorić. Zamenici igrača: Kronić, Bačev, Stančević, Bursać i Stanar.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Vojvodina Radnički (ZR) Bratstvo 1946