XS
SM
MD
LG

Sloga desetkovana u Janji

Sloga je odigrala dobro i moćno u Istočnom Sarajevu i spletom određenih okolnosti nije stigla do pobjede protiv Slavije. Na novom gostovanju, Dobojlije će biti desetkovane. Ipak, trener Mitar Lukić smatra da se može prikazati izdanje koje može donijeti dobar učinak.

Borislav Lukić / foto: Zoran Lazić Photography

"Mi ćemo biti zadoovljni i remijem. Izostaju povrijeđeni štoper Goran Lukić i rezervni golman Darjan Matović, a izostaće i Duško Bogdanović zbog kartona. Međutim, ako stvorimo prilike kao protiv Slavije, i ako budemo efikasniji nego prije sedam dana, teško možemo izgubiti. Međutim, Podrinje je super dobar tim i nije lako izbjeći poraz u Janji. Ipak, jesenas smo u Doboju do 90. minuta vodili 3:1, a Podrinje je u jednom minutu postiglo dva gola i izvuklo bod. Neka to bude najveći motiv mojim igračima", poručio je Mitar Lukić.

Najiskusniji, Borislav Lukić, često je znao odlučiti ishod Sloginih utakmica.

"Neka tako bude i sada! Mnogo bi nam značio trijumf na istoku Srpske. Mi svoj cilj znamo, zadržati status prvoligaša, ali moramo donositi i bodove sa strane. Tako je bilo jesenas, tako smo počeli i u nastavku i neka se ta priča ispisuje i dalje. Tipujem na naš povoljan rezultat, neka bude neriješeno", rekao je Borislav Lukić.

SLOGA: Lukanović, Janković, Todić, Đukić, Ćebić, Hadžikadunić, Blagojević, Mahmutović, J. Lukić, B. Lukić, Vehabović. Trener: Mitar Lukić.