XS
SM
MD
LG
19.07.2016 Administrator

Sport-RS portal ponovo online!

Nakon nešto više od godinu dana pauze, Sportski portal Republike Srpske Sport-RS ponovo je online, na starom domenu www.sport-rs.com!

U saradnji sa portalom srbijasport.net, kao deo sportske mreže pokrenut je redizajnirani portal Sport-RS, ovaj put urađen u skladu sa najsavremenijim tehnologijama.

Portal srbijasport.net u vrijeme dok Sport-RS nije radio, mnogo nam je pomogao i ovim putem se zahvaljujemo svim onim koji su ostali uz nas. Sada, kompletna baza podataka sa srbijasport.net prebačena je na Sport-RS, tako da svi oni urednici, čitaoci i drugi, mogu bezproblema da se uloguju na novi sajt sa starim podacima.

U želji da informišemo sportsku javnost Republike Srpske, nadamo se da ćemo ubrzo vratiti sve naše stare čitaoce, ali privući i nove.

Proteklih godina imali smo brojnih problema, koje smo, nadamo se, ostavili iza nas. Finansijske poteškoće koje su svakodnevno pratile naš rad i dalje su prisutne, ali volonterskim radom, bar za početak, pokušaćemo uraditi sve što je u našoj mogućnosti da bi opstali.

Takođe, potrudićemo se da privučemo i sponzore i vjerujemo da će oni prepoznati naš rad, te da će nam omogućiti da se razvijamo planiranim tokom.

Želimo da se zahvalimo svima onima koji su na bilo koji način do sada pomagali i koji će i ubuduće pomagati naš portal, kako bi zajedničkim snagama iz dana u dan rasli, postajali bogatiji i izvještavali Vas o svakodnevnim sportskim dešavanjima u našoj Republici.

Ovim putem pozivamo sve one koji su voljni pomoći. Pišite nam, sugerišite, kritikujte... Uz Vašu pomoć bićemo još jači.

Kao i prethodnih godina, izvještavaćemo o SVIM takmičenjima Republike Srpske, u SVIM sportovima. Sada su tu pregledne tabele, rezultati utakmica i izvještaji, koji će mnogo pomoći i našim kolegama, novinarima iz drugih medija.

Toliko za sada, vrijeme je da počnemo sa radom. Po treći put... Jer, kako naš narod kaže, treća je sreća! Držite nam palčeve da tako i bude!

Srdačno Vas pozdravljamo!
Vaš Sport-RS