XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Sloboda – Dunav 3:0

Protiv srpskoligaša iz Starih Banovaca, lider Sremske ligre prikazao je veoma dopadljivu igru i efikasnu igru, iako je ostalo još neiskorišćenih prilika. Domaćin jer poveo u 25. minutu posle centaršuta ugla Dragojevića i odbijene lopte, koju je odlično prihvatio Kuburović i poslao u nebranjeni deo gola. Prednost je duplirana u 77. minutu na sličan način: Dragojević ubacuje loptu iz ugla pred gol Dunava, hgde je najviši u skoku bio Vladan Ninić. Nekoliko minuta kasnije svoje realizatorske sposobnosti na pravci način je pokazao iskusni Jerković, koji je rutinski savladao Todorovića za konačnih 3:0.

Donji Tovarnik: Igralište Slobode. Gledalaca: 50. Sudija: Bojan Pavlović (Ogar). Strelci: Kuburović u 25, V. Ninić u 77. i Jerković u 83. minutu.

SLOBODA: Radosavljević, Ranđelović, V. Ninić, Ragastovac, Kuburović, Kordolup, Radošević, Dragojević, Jež, Jerković, Knežević. Igrali su još: S. Ninić, M. Majstorović, Janković, Rašković i Milić.

DUNAV: Vukmirović, Milićević, Milinković, Mačkić, Kurjak, Drča, Lazić, Mirčetić, Perišić, Janković, Rauković. Igrali su još: Todorović, Gudžić, Komazec, Javorac, Milovanović, Matić i Ašćerić.

 

 

Gol Kuburovića

Gol Ninića

Gol Jerkovića