XS
SM
MD
LG

Zrenjanin domaćin prijateljskog meča futsal reprezentacije Srbije i Poljske

Futsal reprezentacije Srbije i Poljske odigraće danas, 30. oktobra, prijateljsku utakmicu u zrenjaninskoj “Kristalnoj dvorani” sa početkom u 18 časova. Svi ljubitelji futsala se pozivaju da dođu i uživaju u potezima vrhunskih igrača, a ulaz je besplatan.

Futsal reprezentacija Srbije odigraće ovaj meč u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje će se održati 2020. godine. Naš sugrađanin Kristijan Radin najavio je odličan futsal, a imaće priliku da se sutra pokaže u najboljem svetlu  pred domaćom publikom.

Foto: ZR Klik

Nismo slučajno odabrali Zrenjanin za mesto ovog susreta. Desetak puta smo već nastupali ovde, u prijateljskim i zvaničnim utakmicama, uvek pred punom dvoranom i u odličnoj atmosferi”, kazao je selektor Srbije Goran Ivančić.

Ove utakmice prilika su i za adekvatnu promociju sporta u lokalu, u našem gradu. Dobar lokalni klub, SAS, takođe je dobra referenca za odigravanje utakmica reprezentacije i ja i ovoga puta pozivam navijače, pre svega školarce, da dođu u dvoranu, pokažu kulturu navijanja i da još jednom pošaljemo lepu sliku iz naše “Kristalne dvorane”, verujem uz pobedu naše reprezentacije”, poručio je pomoćnik gradonačelnika  Simo Salapura.