XS
SM
MD
LG

EL: Real nakon velikog preokreta slavio u Milanu

Košarkaši Reala savladali su Armani u gostima, rezultatom 91-85.

Armani je sjajno otvorio meč. Nedović je igrao sjajno u odbrani na Ljulju a napad domaćih funkcionisao je sjajno. Izdominirali su Madriđane u prvom periodu i dobili su ga sa 28-13. Real je u drugom periodu pronašao napadački ritam. Međutim, odbrana im nije bila najbolja pa se nisu uspjeli značajnije približiti Armaniju. Armanije do poluvremena sačuvao prednost i na odmor su otišli sa devet poena prednosti. 

Real je odigrao sjajno u trećem periodu. Kerol, Kampaco, Fernandez, Tavareš i Rendolf, bila je dobitna petorka Pabla Lasa. Odbrana perfektna a napad još bolji. Treći period dobili su sa 26-14 te su došli do preokreta. U poslednjem periodu viđena je velika borba. Majk Džejms je najviše održavao domaće u igri a podršku mu je pružao i Micov. Pri rezultatu 81-80 za Real, gosti prave seriju i odvajaju se na nedostižnu prednost te mirno privode meč kraju. 

Real je do pobjede predvodio Rendolf sa 25 poena i 11 skokova dok je Kampaco dodao 21. Džejms je predvodio Armani sa 21 poenom i sedam asistencija dok je Micov dodao 20 poena.

Foto: Evroliga