XS
SM
MD
LG

Škola fudbala "Peđolino" Donji Tovarnik

Fudbal u Donjem Tovarniku je u velikoj ekspanziji. Iako je novajlija u sremskoligaškom karavanu, seniorska ekipa Slobode pruža sasvim zadovoljavajuće igre. Ipak, najviše u prilog na počletku izrečenoj tvrdnji je Škola fudbala „Peđolino“, gde najmlađe meštane Donjeg Tovarnika i okoline, u tajne ove igre uvodi Predrag Arsenović.

Fudbalska budućnost

- Škola fudbala „Peđolino“ postoji u Donjem Tovarniku godinu dana - kaže Predrag Arsenović - Trenutno imamo oko 40 dečaka, iz ovog mesta i okoline, uzrasta od 2003 do 2010. godišta. Dani za treninge su nam, za sada, utorak i četvrtak, dok vikendom igramo kontrolne utakmice. Rivali su nam vršnjaci iz susednih Škola fudbala. Iako smo mala sredina, nemamo problema sa obnovom članstva. Zaista nas raduje činjenica da je polaznika svakim danom sve više.

Uslovi za rad, koje pruža sportska hala su izvanredni, kao i pomoć koju dobija ova „zanimljiva družina“..

- Pomoć od mesne zajednice Donji Tovarnik i Opštine je velika - nastavlja trener Arsenović - Za sada, u Minimaksi ligi u Šapcu, takmičimo se sa 2008. godištem. Želja nam je da već od naredne sezone, u takmičarski ciklus uđu i ostala godišta.

  Ukratko: primer za primer!

 

Godište 2003. - 2006.

Godište 2007. - 2010.

Predrag Arsenović