XS
SM
MD
LG

Kiker uspešniji i u revanšu

Plasman u finale baraža za ulazak u Kvalitetnu ligu Srbije ostvarili su fiudbaleri Kikera koji su dominirali tokom većeg dela revanš utakmice. Kraljevčani su su i prvi meč rešili u svoju korist pre pet dana u Užucu (2:1) ali su od samog početka susreta krenuli ofanzivno u želji da na svom terenu "overe" odklazak u finale. Kiker je stekao prednost u samoj završnici prvog dela meča kada je strelac bio Ivanović. Gosti su izjednačili u istom minutu. Naime, dok su se domaćini radovali ispred svoje klupe sudija je dao znak da igra krene i Markićević se dokovao lopte i izjednačio rezultat. Dominacija Kikera nije jenjavala ni u nastavku. Na 2:1 povisio je Bojanić posle centaršuta Čamagića a konačan rezultat postavio je Joković. Na kraju velika radost oko 600 ljubitelja fudbala.

Uzbudljiv meč poslastica za gledaoce

 

KIKER - SLOBODA (U) 3:1 (1:1)

KRALjEVO - Strelci: 1:0Ivanović u 45. 1:1 Markićević u 45. 2:1 Bojanić u 58. 3:1 Joković u 74. Stadion kod Ložionice. Gledalaca 600. Sudija: Nenad Đorđević (Guča) 8. Žuti kartoni: Petrović, Čamagić (Kiker). Crveni karton: Vučićević (Sloboda)

KIKER: Knežević -, Bošković 7,5 (Damnjanović -), Petrović 7, Gočobija 7,5 Joković 7,5 , Trklja 7 (Bukumira -), Zrnzević 7,5, Čamagić 8 (Mijailović -), Denić 7,5 (Jakovljević -), Bojanić 7,5 (Milićević -), Ivanović 8 (Tarailo -)

Rekordan broj ljubitelja fudbala foto: Stole

 

SLOBODA: Cvijović 6, Toskić 6, Jaraković 6,5, Stamatović 6, Popović 6, Marić 6,5, Topolović 6 (Marković 6), Radojević 6,5, Markićević 6,5, Ilić 6 (Knežević -), Vučićević -

Igrač utakmice: Strahinja Čamagić (Kiker)