XS
SM
MD
LG

Kuglanje: Kordun protiv Beograda, SPC Vojvodina sa Pionirom „Agro Višković“ u polufinalu Kupa Srbije

BEOGRAD, 31. mart (Info centar).- Branioci titule pobednika Kupa Srbije, novi- stari šampioni, kuglaši Beograda sastaće se, na stazama kuglane u Banji Junaković u polufinalu Kupa Srbije sa Kordunom iz Kljajićeva (sudija Milan Mitić). U drugom polufinalu igraće novosadski Radnički i Kragujevac (sudija Vesna Ćalić).

Kod dama, branilac trofeja i novi – stari prvak subotički Pionir „Agro Višković“ sastaće se sa novosadskom SPC Vojvodinom, dok će beogradski Pobednik igrati sa zrenjaninskim Kristalom. Obe utakmice sudiće Vanja Stojanović.

Polufinale Kupa Srbije odigraće se 16. aprila na kuglani sa osam staza u Banji Junaković. Pobednik i Kristal (staze od 1 do 4) i Kordun i Beograd (staze od 5 do 8) igraće od 11 časova, dok će se mečevi SPC Vojvodina -Pionir „Agro Višković“ (staze od 1 do 4), odnosno Radnički Novi Sad – Kragujevac (staze od 5 do 8) odigrati od 14 časova.

Finalni mečevi u obe konkurencije su u u nedelju 17. aprila od 11 časova (muškarci na stazama od 1 do 4, žene na stazama od 5 do 8). Žensko finale sudiće Vesna Ćalić, a muško Milan Mitić.

U prostorijama Kuglaškog saveza Srbije, sve parove izvlačio je predstavnik beogradskog Pobednika Josip Vučković u prisustvu dva člana Takmičarske komisije KSS Miloša Mitrovića (predsednik) i Mirka Čukvasa.


Sledeća vest
Derbi kraj Tise