XS
SM
MD
LG

Olimpizam: 4F zvanična oprema srpskog tima za Rio

BEOGRAD, 18. januar (Info centar). – Srpski olimpijci takmičiće se u Riju u poljskoj opremi 4F. Olimpijski komitet Srbije i kompanija OTCF potpisali su u hotelu Metropol svečano ugovor o partnerstvu i ova kompanija opremiće tim Srbije za Olimpijske igre u Riju 2016. i Zimske olimpijske igre u Pjong Čangu 2018.

Ugovor su potpisali generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki i osnivač i generalni direktor kompanije OTCF Igor Klaja.

Đorđe Višacki je tom prilikom naglasio:

- Hvala našim novim partnerima i prijateljima iz Poljske. Raduje nas činjenica da su odlučili da postanu deo sponzorskog pula koji stoji iza olimpijskog tima Srbije. Takođe, drago mi je što će olimpijska kolekcija biti dostupna i svim građanima Srbije. U Riju će olimpijci Srbije nositi opremu vrhunskog kvaliteta, što i zaslužuju, a siguran sam da će na najbolji način i sa pobedničkih postolja promovisati brend 4F u Brazilu.

Igor Klaja je, obraćajući se brojnim sportistima, stručnjacima i novinarima, istakao:

- Već više od 12 godina podržavamo profesionalne, ali i amaterske sportiste u velikom broju sportova. Ovaj ugovor predstavlja, uveren sam, početak dugoročne saradnje sa Olimpijskim komitetom Srbije. Hteo bih da vam se zahvalim na poverenju i da vam obećam da ćemo dati sve od sebe da vaši sportisti budu zadovoljni kako kvalitetom, tako i dizajnom olimpijske kolekcije na kojoj radimo. Verujem da će sportisti Srbije postići sjajne rezultate u Riju, a ceo 4F tim im „držati palčeve“ da osvoje što veći broj medalja.

Prisustvovali su i olimpijci Srbije Milica Mandić (tekvondo), Andrea Arsović i Bobana Veličković (Streljaštvo) kao i kajakaši Marko Novaković i Nebojša Grujić. Odeveni u modele redovne kolekcije 4F pokazali su da se radi o vrhunskom dizajnu i kvalitetu.

Milica Mandić je ovako ocenila porizvode F4:

- Prvi osećaj je dobar. Nama sportistima je važno da oprema bude prijatna i udobna, a mogu da kažem da svi jedva čekamo da vidimo olimpijsku kolekciju.

Kolekcija koju će olimpijci Srbije nositi u Riju biće u maju svečano predstavljena javnosti na modnoj reviji u Beogradu. Biće u bojama zastave i sa obeležjima olimpijskog tima Srbije.

Sa uspostavljanjem saradnje sa Olimpijskim komitetom Srbije, sponzorstvom olimpijskog tima Srbije i kreiranjem olimpijske kolekcije za naše sportiste, kompanija OTCF ulazi na tržište Srbije, a posle revije u maju otvoriće i nekoliko radnji.

OTCF je poljska kompanija koja ima dva sportska brenda „4F“ i „Authorn“ kao i multibrend koncept radnje „4Fejsis“. 4F je brend koji nudi vrhunski kvalitet uz širok dijapazon opreme. Zaštitni znak je kombinacija kvalitetnih proizvoda, tehnologije, medernih materijala i dizajna. U ponudi nude opremu za trening i za slobodno vreme. 4F je prisutan na tržištu 27 evropskih zemalja, a njihovi proizvodi se nalaze u više od 600 multi brend radnji i radnji sa sportskom opremom širom Evrope. Na njihovom najvećem tržištu u Poljskoj imaju više od 160 4F radnji. Do kraja 2016. imaće još 15 novih radnji u Srbiji, Češkoj, Letoniji, Slovačkoj i Rumuniji.

Uz olimpijsku kolekciju za tim Srbije, 4F kreira i olimpijske kolekcije za Poljsku i Letoniju.