XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Da se zna ko je Radnički!

17.03.2019 plusonline.rs

Meč je počeo kako se i očekivalo, gosti su se “zabarikadirali” rešeni da čuvaju svoj gol. Od prvog trenutka razlika u kvalitetu bila je očigledna.

4. minut Spasić u prodoru, lopta mu je pobegla.  10. minut Ponovo Spasić imao je prostor da šutira, spetljao se i gosti su se odbranili. 12. minut Mančić odlično centrira sa desne strane, Stojković nije uspeo da zahvati loptu.

17. minut Snažan udarac Dojkića , lopta je završila preko gola. 25. minut Gooolllll Miloš Spasić 1:0. Snažni fudbaler pirotskog tima iskoristio je svoje fudbalske sposobnosti i sa 22. metara ciljao u levi donji ugao. 28. minut Stojković sa 14.metara šutira pravo u golmana.

34. minut Prvi udarac gostiju na gol Radničkog. Karabašević je pokušao da savlada Cvetanovića, ali je golman bio na mesto. 39. minut Bio je ovo period kada su gosti konačno izašli iz svog prostora. Lapčević je šutirao iz šesnaesterca, Cvetanović je ponovo bio na mestu. 43. minut Gooollll Čaurević , penal, 1:1.

Sudija Nikola Babić iz Aleksinca koji se do tada nije primećivao istakao se na pogrešan način. Jovanovića našao na 14.metara od gola, Cvetanović je padom u noge zaustavio njegov udarac i lopta je završila u korneru. Na iznenađenje svih sudija Babić je pokazao na penal.

45. minut Gooolllll Aca Stojković 2:1.  Ćirković se našao na 12.metara od gola šutirao je, štoper je postavio nogu, Ćirković je pao i arbitar Babić je pokazao na penal 45. minut Kraj prvog poluvremena. Domaći su u prvih 45. minuta bili bolji, zaslužili ubedljivije vođstvo, ali su grešili u završnici

47. minut Sedmi korner Radničkog sa desne strane, Ćirković odlično centrirao, Bojan Dojkić šutirao glavom, ali je prečka spasila Boljevčane. 48. minut Odličan prodor Bože Mančića, centrirao je a Aca Stojković sa 5 metara loše zahvatio loptu. 50. minut Stojković sa 14.metara šutira u golmana. 54. minut Pobolić posle dobrog pasa Tolića ubacio je loptu u šesnaesterac ali je štoper gostiju bio brži od Stojkovića i Spasića.

56. minut Spasić na 18 metara od gola snažan udarac ali visoko preko prečke. 58. minut Goooollll Miloš Spasić 3:1. Spasić se iskupio za pređašnju grešku, našao se na 16 metara i u svom stilu poslao pravu bombu iza leđa golmana Miloševića. 63. minut Centrirao je Mančić sa leve strane, Tomović koji je zamenio Veličkovića u padu je šutirao glavom ali pored gola. 65. minut Oličan prodor Ćirkovića, još bolji centaršut, Stojković je pokušao glavom ali nije uspeo da zahvati loptu. 70. minut Gooolllll Ćirković 4:1.

Spasić je uzvratio Ćirkoviću odigrao paralelu sa desne strane a Ćirković ubacio loptu mrežu. 75. minut Gooollll Spasić 5:1. Spasić je u svom stilu pretrčao štopera i poslo treću bombu u mrežu. 83. minut Gooollll Ilić 6:1. Mladi fudbaler Radničkog koji je zamenio Spasića koji je dobio aplauze na otvorenoj sceni zahvatio je loptu u šesnaestercu i postavio konačan rezultat.

Piroćanci su danas poslali pravu poruku fudbalskoj Srbiji - Da se zna ko je Radnički!

Beli su se “zagrevali” u prvom poluvremenu mada su i tada mogli da postignu još neki pogodak da bi u nastavku to bio pravi “pirotski vez”. Tako su Varvarinci zaustavljeni u Kladovu, čujemo čak i nadigrani pa je Radnički matematički danas u plusu za pet bodova. “Belima” narednog vikenda sledi put u Jagodinu a potom derbi za pet hiljada Piroćanaca, dolazi trenutno prvoplasirani Temnić.

Marku Vidojeviću i njegovim fudbalerima hvala za dobro raspoloženje ovog pravog prolećnog popodneva.

Srpska liga Istok 19.kolo: Radnički - Rtanj Boljevac 6:1 (2:1)

Radnički: Cvetanović 7, Vlajković 8, Marković 8, Dojkić 8, Mančić 8, Tolić 8, Pobulić 7, Veličković 7 (Tomović), Spasić 9 ( Ilić 7), Stojković 8 (Stanković), Ćirković 8. Rezerve: Koković. Djordjević, Petrović, Stanković, Petković, Ilić, Tomović.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Radnički (P) Rtanj